LinkedIn Profiel Ibrahim

Ibrahim Akkul  AV3

Films die er toe doen! En waarde toevoegen.
Dat is wat ik doe.”

Ibrahim Akkul

Een echte doener ben ik, een regelaar en een perfectionist. Het helpt me goede en verzorgde filmproducties maken voor bedrijven en organisaties. In een fijne sfeer samenwerken – met zowel professionals als opdrachtgevers – is mijn streven. Dat is een essentieel onderdeel van het maakproces. In goede samenwerking ontstaan de meest fantastische producties.

Films moeten de moeite waard zijn om bekeken te worden en een beetje het gevoel geven alsof men een bioscoopfilm bekijkt. Ik leg de lat altijd hoog en ga tot het uiterste voor een grandioos resultaat.

Als kind hield ik enorm van films. Opgevoed zonder tv, was alles rondom films en televisie magisch voor mij. Dat is het nog steeds. Op mijn 16e begon ik filmpjes te maken met vrienden. Opnemen, editen en monteren; geweldig vond ik het. Dat was toen nog een heel proces. Tegenwoordig gaat dat een stuk makkelijker. Mijn liefhebberij voor films maken is toen begonnen. Met die hobby rolde ik als vanzelf het vak in; kennissen boden me een werkplek. Alles voor het maken van een goede filmproductie leerde ik hier. Toen ik eenmaal meedraaide met producties voor onder andere TV Gelderland, was ik helemaal in mijn element.

Van films maken krijg ik geen genoeg. Het mag wat mij betreft nog heel lang duren. Binnen AV3 Bedrijfs-en Promotiefilms ben ik het gezicht van het bedrijf. Als Partner van NOBS film&video heb ik de mogelijkheid voor iedere opdrachtgever het juiste te bieden. Dagelijks maak ik – samen met een team van professionals- producties voor grote en kleine bedrijven. Elke productie tot een feest maken, daar word ik blij van.

Wat krijg je als je met mij samenwerkt?

 • een goede en verzorgde videoproductie of bedrijfsfilm;
  die de moeite van het kijken waard is, of het nou voor een klein of groot gezelschap is, nationaal of internationaal.
  -die een goed verhaal vertelt.
 • een samenwerking die je niet gauw vergeet;
  aandacht en tijd voor een goede voorbereiding
  -professionals in de samenwerking; voor elke taak de juiste expertise.
 • een gigantisch trots gevoel dat nog heel lang blijft hangen
  ik houd ervan opdrachtgevers te verrassen!!

Hoe
Iedere film komt tot stand na een uitvoerige voorbereiding. We bespreken zaken in detail en krijgen zo het verhaal helder in beeld. Opdrachtgevers komen vanuit het hele land. Zij vinden ons omdat we films maken waar – niet alleen wij, maar vooral – onze klanten trots op zijn.

Loop je regelmatig rond met de gedachte: ‘Ik zou wel graag een bedrijfsfilm willen maken’. Bel, mail of app me. We zoeken samen het juiste verhaal en gaan aan de slag voor een fantastische bedrijfsfilm of videoproductie. www.av3.nl, www.nobs.nl ibrahim@av3.nl

©Petra Steffens