Linked In Profiel Astrid Feijen

Reizen en organiseren; mijn lust en mijn leven. Gelukkig gaan ze goed samen. Op reis ontdek ik andere dingen, doe ik inspiratie op, kom ik tot nieuwe inzichten, ontspan ik en ga ik met frisse energie weer huiswaarts. Dé kracht van op ontdekking zijn, op reis, op avontuur. Ik noem het vitamine voor brein én lijf!

Continue zelf op reis zijn is onmogelijk dus organiseer ik met plezier en passie inspirerende ontmoetingen voor anderen. Events én reizen; voor een dag, een weekend of langer. Zowel individuele reizen als reizen in een groep. Altijd is er ruimte voor avontuur en ontdekking, beleving en iets doen.

Ik organiseer events en reizen voor kleinschalige groepen. Ik noem het inspiratiedagen of weekenden. Het mooie van kleinschaligheid is de ruimte voor ontmoeting en verbinding. In contact met anderen ontdek je nieuwe inzichten en doe je nieuwe inspiratie op. De ander leert jou anders kijken simpelweg omdat deze door een andere bril kijkt. Dat is zo krachtig en vind ik zo mooi, die andere ontdekking, beleving en vooral samen iets doen, ook in zakelijk gezelschap. Daarom organiseer ik ook events voor zp’ers en ondernemers. Vitamine voor brein en lijf en dus voor je onderneming!

Mijn reizen, events en netwerkbijeenkomsten zijn geschikt als je:
  • open minded en nieuwsgierig bent
  • ambitieus bent en een tikkeltje lef hebt om anders op pad te gaan
  • een informeel karakter op prijs stelt
  • van kleinschaligheid houdtWat je krijgt wanneer je je eraan waagt:
    Lekker iets doen, nieuwe ontmoetingen, verbinding en gezelligheid, inspiratie, inzicht en energie!Bovendien geef ik als Reisambassadeur van Your Travel reisadvies en bemiddel ik voor alle soorten vakanties, van kort tot lang, van dichtbij tot ver weg. Met een team van specialisten is er ‘voor ieder wat wils’. Expertise gegarandeerd, net als het Garantiefonds. Elke gewenste trip regelen wij, altijd met plezier en aandacht.
    Nieuwsgierig of een prangende vraag? Bel of mail gerust.