LinkedIn Profielen

LinkedIn Profiel

Een LinkedIn profiel is er voor iedereen die op dit Social media kanaal zijn gegevens achterlaat. LinkedIn biedt je kansen om een baan te vinden als je bijvoorbeeld werkzoekend bent. Maar op LinkedIn kun je ook interessante artikelen lezen en goede kandidaten vinden voor een opdracht.

Opdrachtgevers zoeken steeds vaker op LinkedIn naar een geschikte kandidaat voor een project, opdracht of een baan. De plek dus om GOED gezien te worden.

Daar wil je natuurlijk zo persoonlijk en zo compleet mogelijk laten zien wie je bent, wat je kan en waar je op je best bent. Vooral zoals je bent, dus. Dat biedt je kansen om gezien te worden, benaderd en geboekt. Wie wil dat nou niet?

Met een Linkedin profiel geef je de lezer de kans om kennis met je te maken. Dat maakt de drempel om je in het echt te ontmoeten alleen maar groter. Tenminste als het goed past. Zet daarom de juiste informatie in de samenvatting die LinkedIn je biedt.

Wens je hulp bij het maken van een goede summary. Wil je een professioneel profiel? Neem contact met me op, dan stemmen we snel af hoe we dat gaan doen.

Lees hier alvast enkele voorbeelden.