Linked In Profiel Wini van Broekhuijze

Als echte liefhebber van cijfers, structuur en planning doe ik niets liever dan orde op zaken stellen, inzicht krijgen en uitpluizen hoe een en ander zit. Dit doe ik net zo lang totdat alle gegevens kloppend zijn en er een goed overzicht is. Deze eigenschap komt uitstekend van pas bij mijn dienstverlening Administratie Service Wini, mijn onderneming in flexibele en optimale service op het gebied van administratie, inkomens- en budgetbeheer.

Met persoonlijke aandacht, creativiteit en de juiste begeleiding help ik zowel particulieren als MKB bedrijven een correcte administratie voeren. Deze regel ik geheel zelfstandig, op locatie of bij de mensen thuis. Zelfs op afstand kan ik veel voor mensen betekenen. Indien gewenst leer ik anderen zelf een goede en overzichtelijke administratie opzetten. Zelfs dat is zakelijk en privé mogelijk.

Ik ben enthousiast, betrouwbaar en deskundig. En niet te vergeten flexibel. Administratieve ervaring deed ik op bij diverse bedrijven, waaronder een deurwaarder. Aan financiële verwikkelingen maakte ik hier het nodige mee. Dit leerde mij dat alléén een administratie op orde brengen onvoldoende is. Niemand immers wil voor onaangename verrassingen komen te staan.

 

Met het inhuren van Administratie Service Wini haal je – naar wens – de volgende expertises in huis:

1. inkomensbeheer
2. budgetbeheer
3. administratie, zakelijk of privé
4. een mooie begeleiding aan huis in zelf een overzichtelijke administratie opzetten.

Naast mijn werk in Administratie Service Wini zet ik mijn maatschappelijke betrokkenheid in door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt persoonlijk te begeleiden. Dat doe ik met plezier en enthousiasme. Ik denk mee, stimuleer waar mogelijk en coach als het ware de persoon naar zelfgroei. Vaak betekent dit méér succes op werk.

Behoefte om eens van gedachten te wisselen? Ik denk graag mee! Neem gerust contact op. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend. 06-45612889 of info@administratieservicewini.nl